اسید اولئیک

Oleic acid

موجود

اسید اولئیک قابل افزودن به سس سالاد، محصولات پخته شده، بستنی، لیمونادها، و طیف وسیعی از غذاهای آماده، معمولا به عنوان جایگزینی برای چربی‌های حیوانی مانند کره و یا روغن خوک می باشد.

میزان چربی بالای اسید اولئیک آن را یک مرطوب کننده بزرگ می سازد به طوری که آن را به لوسیون‌ها و صابون‌های آرایشی اضافه کرده تا توانایی خود را برای تولید محصولات مناسب برای تغذیه پوست بالا ببرند. اسید اولئیک اغلب قادر خواهد بود به سطح لایه‌های زیرین پوست نفوذ کرده و منجر به حفظ رطوبت طولانی مدت در سطح پوست خواهد شد. در حالی که لوسیون و کرم‌های عادی ممکن است روی سطح پوست بنشیند.

مقایسه
ارسال دیدگاه برای “اسید اولئیک”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

هنوز نظری داده نشده است

    بدون نشانه دسترسی

منوی اصلی